Gielissen neemt Groeneveld & Poirot over

Gielissen Interiors | Exhibitions | Events heeft alle activiteiten van Groeneveld & Poirot Interieurbouw overgenomen en gaat verder onder de naam Groeneveld & Poirot onderdeel van Gielissen Interiors | Exhibitions | Events. In 1999 begon Herbert Groeneveld met passie en vakmanschap als interieurbouwer. In 2001 startte de samenwerking met André Poirot met als doel: samen de mooiste interieurs maken. Sinds 2011 werkt Groeneveld & Poirot Interieurbouw vanuit een gemoderniseerde werkplaats in Alblasserdam.

Gielissen neemt Groeneveld & Poirot over | Project & Interieur

Herbert Groeneveld: (Groeneveld & Poirot): "Ik ben zeer verheugd met het feit dat Gielissen de activiteiten van onze prachtige onderneming voortzet. Daarmee is de continuïteit van de bestaande organisatie gewaarborgd.”

André Poirot (Groeneveld & Poirot): “Met onze ervaring in hoogwaardig interieurs zijn we de ideale aanvulling op Gielissen onder andere voor de high-end interieurs voor de jachtenbouw en particuliere interieurs voor bestaande zakelijke opdrachtgevers.”

Gielissen cultuur

Andre Hoeben (CEO van Gielissen">Gielissen Interiors | Exhibitions | Events): “Herbert, André en hun team, passen perfect bij de Gielissen cultuur. Bovendien vullen we hiermee een lang gekoesterde wens in om onze activiteiten voor Zeelander Yachts dichter bij Groot-Ammers uit te breiden. Ook levert het de ideale uitvalsbasis voor projecten in de Randstad én geeft ons de mogelijkheid top talent uit de groot regio Rotterdam aan ons te binden.”

Daarnaast blijven zowel Herbert als André nauw betrokken bij de onderneming. De productie, expertise en het gedreven team van professionals van Groeneveld & Poirot worden door klanten hoog gewaardeerd. De bestaande opdrachtgevers blijven verzekerd van dezelfde services die zij gewend zijn.