Forbo Flooring houdt webinar over kleur

Forbo Flooring houdt op dinsdag 6 april aanstaande haar tweede internationale webinar, dat deze keer over kleur gaat. Carola Seybold - hoofd van Pantone’s gerenommeerde internationale team - en Karen Haller - een wereldwijd bekende expert op het gebied van gedrag, psychologie, design & kleur - praten over de invloed van kleur in het interieur op het welzijn van de gebruikers van de ruimte.
Forbo Flooring houdt webinar over kleur | Project & Interieur
Forbo Flooring houdt webinar over kleur | Project & Interieur
Forbo Flooring houdt webinar over kleur | Project & Interieur

Seybold en Haller gaan tijdens deze webinar over kleur onder andere in op trendvoorspellingen, mensgericht ontwerpen, toegepaste kleurpsychologie en ze delen hun persoonlijke voorkeurskleuren. Het webinar is van 16.00 tot 17.00 uur en is bedoeld voor (interieur-)architecten en designers. Vanzelfsprekend is er ook ruimte voor het stellen van vragen en dialoog, aldus Forbo Flooring dat onlangs een project als remedie tegen de lockdown organiseerde.

Toepassing en effecten

Er zijn oneindig veel onderzoeken gedaan naar de toepassing en effecten van kleurgebruik. Kleuren kunnen effect hebben op het menselijk welzijn. Gelukkig zijn er handige tools en richtlijnen een ontwerper of architect kunnen ondersteunen in het ontwerpproces. Organisator van Forbo’s webinar over kleur is directeur strategische communicatie Willem Burmanje. Het belang van kleuroverwegingen bij het creëren van effectieve kleurenschema’s voor woon- en commerciële ruimtes zal een voornaam onderwerp zijn. Aan het einde van de webinar wordt er ruimte gemaakt voor een live Q&A.

Programma webinar over kleur

Datum: 6 april
16:00 – Welkom + introductie Carola Seybold
16:05 – Presentatie Carola Seybold
16:20 – Intermezzo + inleiding Karen Haller
16:25 – Presentatie Karen Haller
16:40 – Q&A met Carola en Karen
17:00 – Afsluitend gesprek

Voor meer informatie en aanmeldingen zie de website www.forbo-flooring.com/webinar