Festival Interieur maakt eerste namen uit de line-up bekend

Met trots worden de eerste namen uit de line-up van Festival Interieur gedeeld. Het evenement vindt plaats op 23 juni in het bamboebos van Buitenplaats Netl.

trendwatcher Stefan Nilsson
Foto: Studio Roderick Vos

Het belooft een spectaculair evenement te worden met aandacht voor interieur, design, trends, duurzaamheid én de nieuwste ontwikkelingen zoals AI.
De dag zal in het teken staan van inspiratie, het ontmoeten van collega’s én het echte Festival gevoel.

Topdesigners delen insights op Festival Interieur

Claire en Roderick Vos - één van bekendste ontwerpduo’s van Nederland –  zijn de keynote tijdens Festival Interieur. Deze topontwerpers - met beiden hun eigen disciplines - staan samen aan het roer van Studio Roderick Vos, waar zij verantwoordelijk zijn voor een tal van iconische ontwerpen ontwikkeld voor spraakmakende merken zoals Moooi, Fatboy, Linteloo, Alessi en Koninklijke Tichelaar Makkum. Daarnaast zijn zij sinds 2016 artdirector van het jonge Nederlandse meubelmerk Pode, onderdeel van BNS Crisp-partner Leolux Furniture Group. Claire en Roderick nemen je mee in de wereld van design en zullen hun ontwerpvisie met met je delen.

Internationale gast

Stefan Nilsson is de bekendste trendwatcher van Zweden. Volgens het Zweedse magazine Rum is hij zelfs een van de meest invloedrijke personen in de designindustrie. Hij reist heel Europa af, leest honderden onderzoeken en bezoekt elke relevante beurs, om altijd als eerste op de hoogte te zijn van de laatste trends en ontwikkelingen. Tijdens Festival Interieur neemt hij je mee in de laatste lifestyle- en interieurtrends en vertaalt hij deze in kleur, materiaal en vormentaal.

Welkom in de wereld van AI

Artificial Intelligence (AI) klinkt voor de meesten van ons als iets dat ver weg is en niet direct met ons vak te maken heeft. Maar niets is minder waar! Vele ontwerpers spelen momenteel met de mogelijkheden van AI en Chat GPT schrijft moeiteloos een afstudeerscriptie. Maar wat betekent deze ontwikkeling voor ons vak en hoe kun je een tool als Chat GPT inzetten voor bijvoorbeeld jouw online marketing? Tijdens Festival Interieur geeft Jody Hogendoorn een inspirerende introductie in deze fascinerende wereld.

Naast de nu al mooie line-up – waar momenteel wekelijks nieuwe namen aan worden toegevoegd – is er tijdens het festival natuurlijk meer te doen. Maak kennis met gerenommeerde interieurmerken op de pop-up markt, bezoek de laatste noviteiten op het gebied van producten, materialen en kleur in het trendforum, praat gezellig bij met vakgenoten en geniet volop van het festivalterrein midden in het grootste bamboebos van de Benelux.

Koop je ticket met korting

Koop je ticket voor 31 mei en profiteer van het Early Bird-tarief. Een Festival Interieur-ticket inclusief lunch en gratis parkeren koop je dan voor slecht 95 euro in plaats van 125 euro excl. btw. Voor leden van BNS Crisp geldt uiteraard een speciaal tarief van slechts 25 euro excl. btw. Een mooie aanleiding om je direct aan te melden als lid van het netwerk. Koop je ticket via: www.festivalinterieur.nl/tickets.