EquipHotel 2020 uitgesteld naar 2022

EquipHotel zal dit jaar niet meer plaatsvinden. Gezien de huidige situatie rondom de Covid-19-epidemie, die zeker ook in Frankrijk zijn sporen nalaat, kondigt Reed Expositions France aan dat de 2020-editie is uitgesteld naar 2022. Oorspronkelijk stond de grote beurs voor de complete hotel & restaurant-branche gepland van 15 t/m 19 november 2020 in Parijs.
EquipHotel 2020 uitgesteld naar 2022 | Project & Interieur
EquipHotel 2020 uitgesteld naar 2022 | Project & Interieur
EquipHotel 2020 uitgesteld naar 2022 | Project & Interieur
EquipHotel 2020 uitgesteld naar 2022 | Project & Interieur

EquipHotel geldt als een toonaangevende horecavakbeurs, met een uitgebreid beursprogramma vol nationale en internationale culinaire competities. De speciale zogenoemde experience beurszones en de food- en zinnenprikkelende productpresentaties zal op een nog nader te bepalen datum in 2022 plaatsvinden.

EquipHotel niet denkbaar in 2020

Jean-François Quentin, managing director van organisator Reed Expositions France: We hebben alle beschikbare opties bestudeerd en met het oog op het collectieve belang hebben we in overleg met onze partners de beslissing genomen om de EquipHotel uit te stellen. Het is een zeer moeilijke beslissing, maar het houden van dit evenement is niet langer denkbaar in 2020, aangezien de kwaliteit van de beurs niet langer kan worden gegarandeerd gezien de huidige gezondheids- en economische context.”

Emotie en bedroefdheid

“Het is met veel emotie en bedroefdheid dat we tot deze beslissing zijn gekomen” voegt Béatrice Gravier, directrice van de beur hieraan toe. “We willen onze klanten – exposanten en bezoekers – en partners bedanken voor hun steun, en voor het geduld en begrip tijdens deze zo ontzettend complexe situatie de afgelopen maanden.”

De website Pi-online biedt actualiteit voor professionals uit de architectuur- en interieurbranche. De rubriek Projecten biedt beschrijvingen van onlangs gerealiseerde gebouwontwerpen.