DPA Talk #22: Nieuwe Intimiteit

Terug van weggeweest: DPA Talk van Designpost Amsterdam. De aankomende #22 heeft als onderwerp Nieuwe Intimiteit en zal op 17 maart 2022 vanaf 17.00 uur worden gehouden. Eerder zijn de data 25 november en 13 januari gecommuniceerd, maar vanwege coronamaatregelen is het evenement voor de tweede keer verplaatst.
DPA Talk #22: Nieuwe Intimiteit | Project & Interieur

DPA Talk #22 zal vooral gaan over ontwikkelingen die tijdens de coronaperiode gemeengoed zijn geworden. Zoom, Google Meet, Skype, Microsoft Teams, e-mail en overige digitale activiteiten die ons in verbinding brengen zijn onmisbaar geworden. Wat is er geleerd van de afgelopen periode? Wat wordt meegenomen en wat juist niet? Hoe wordt daarmee omgegaan in nieuwe projecten? Wordt er gekozen voor een interieur dat uitnodigt tot interactie of wordt er juist meer ruimte gecreëerd voor individueel werken? Dit zijn enkele vragen die centraal staan tijdens het evenement


Sprekers DPA Talk #22

Tijdens DPA Talk #22 zullen verschillende sprekers acte de présence geven. Designtalent Fransje Gimbrère is in 2017 afgestudeerd van de Design Academy Eindhoven met haar project Standing Textile(s) en aangedragen als Young Talent voor de Design Prijs 2021-expositie in Design Museum Den Bosch. Aura Luz Melis is partner bij Inside Outside én projectarchitect van de LocHal in Tilburg. LocHal is als ‘huiskamer van de stad’ de prijswinnaar van de Herengracht Industrieprijs 2021 voor interieurontwerp. Jeroen Junte is freelance journalist/schrijver/curator/researcher met focus op design en architectuur en tevens moderator bij DPA Talks van Design Post Amsterdam.

Programma

17:00: ontvangst 

17:30: start lezingen

19:00: drinks & bites – Fabulous Foodtrucks