Destination Design in september: Exploring New Horizons

Events 18-06
Destination Design in september: Exploring New Horizons

Destination Design belooft dit jaar een inspirerende ontdekkingsreis te worden langs baanbrekende ideeën, nieuwe interieurproducten en verrijkende ontmoetingen. Een selecte samenstelling van ruim 50 Nederlandse en internationale design-merken nodigt je uit voor een interieurevent dat samen met designprofessionals nieuwe horizonten wil verkennen. Zo inspireert het collectief een volgende generatie retailers, (interieur)ontwerpers, stylisten en architecten. Het event-thema ‘Exploring New Horizons’ komt voort uit een geheel nieuwe visuele identiteit ontworpen door Studio of Things en een ruimtelijk ontwerp van studio La Bolleur.

Destination Design in september: Exploring New Horizons

Voor het derde jaar op rij wordt Destination Design speciaal georganiseerd voor design-professionals die inspiratie en verbinding zoeken. "Onze drijfveer is om een design event te creëren waarvan we zelf wensten dat het bestond, gastvrij door goede catering en ook nog kosteloos", aldus Hans Filippini (chief commercial officer, Leolux), mede-initiatiefnemer van Destination Design. "Een intieme, creatieve bijeenkomst met verrassende ontmoetingen die je nog lang bijblijven, met producten die je niet meer vergeet en met ideeën die je inspireren om boven jezelf uit te stijgen."

Destination Design in september: Exploring New Horizons

De producten vertellen zelf het verhaal

Destination Design maakt welbewust enkele onconventionele keuzes die de beleving ten goede komen. Zo zullen de merken zich niet presenteren met afzonderlijk ontworpen stands, maar middels één harmonieus event design. "Dit zorgt voor een rustige setting", licht mede-inititatiefnemer Marieke van den Berg (Director, LABEL Vandenberg) toe. "Bezoekers krijgen zo de kans de producten in hun meest pure vorm te beleven. Design meubels, tafels, kasten, stoffen, tapijten, verlichting en meer vertellen hun eigen verhaal.”

De deelnemende merken van Destination Design

Artifort , Atelier Artiforte , Aventura , Banz BordBEEK CollectionBENSENBorek Parasols Outdoor furnitureBree's New WorldBRETZCastelijnCS RugsDutch OriginalsFreifrauGealuxGelderlandHarvinkHofstede RaanhuisHollands Lichtig_noreijcoonJacco Maris DesignJOLIJORIKFFKristensen & KristensenLABEL VandenBergLeoluxLongbarn,  MetaformMillenerpoortMolinari DesignMontisOutdoor furniture Max & Luuk Parasols ØDE DesignPapadatosOutdoor furniture YoiPerlettaPilat & PilatPodeQLIVRietveldOriginalsRodamSaunacoSCHRAMMSkovbySLOWWOODsolpuri, SpectrumUnlit Studio,Van BesouwWERTHER - Die Möbelmanufaktur '

La Bolleur kleedt het Klokgebouw in Eindhoven aan

Het Klokgebouw, het kloppende hart van Strijp S, het beroemde creatieve district van Eindhoven en de designhoofdstad van Nederland, is de locatie voor Destination Design 2024. Het is een creatieve hub die gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer en dicht bij Eindhoven Airport ligt. De Nederlandse ruimtelijk ontwerpstudio La Bolleur verzorgt het interieur van Destination Design 2024 en dompelt het Klokgebouw onder in zijn kenmerkende creatieve speelsheid. Met het ruimtelijk ontwerp van de komende editie omarmt La Bolleur de industriële schoonheid van het gebouw en creëert daarmee een unieke setting voor het evenement.

Openingstijden, adres en tickets:
→ Zondag 15 September 2024 10:00 - 18:00
→ Maandag 16 September 2024 10:00 - 20:00
→ Dinsdag 17 September 2024 10:00 - 18:00

Adres: Klokgebouw 50, 5617 AB Eindhoven, The Netherlands

Tickets: Registreer je hier en ontvang je gratis digitale toegangsticket (verplicht).