Deprojectinrichter bestaat 20 jaar

Deprojectinrichter bestaat 20 jaar

Dit jaar, 2023, viert deprojectinrichter haar 20ste verjaardag! Wat begon als kleine onderneming met Rimmer Stumpel aan het roer is 20 jaar later uitgegroeid tot een gevestigde naam in de branche.

Deprojectinrichter bestaat 20 jaar

Bij deprojectinrichter staan de mensen centraal. Alles draait om het creëren van de beste werkomgeving voor de klant. En tegenwoordig moet die werkomgeving aan andere eisen voldoen dan voorheen. Een werkruimte moet nu bijvoorbeeld ook aantrekkelijk zijn, evenals duurzaam. Het moet een plek zijn waar mensen elkaar ontmoeten en ruimte bieden om even tot rust te komen. Allemaal met het doel betrokken en gemotiveerd te blijven en zo optimaal te kunnen presteren. Daarom richt deprojectinrichter zich niet meer alleen op de producten, maar vooral op de inrichting van de totale werkomgeving.

DPI services
DPI services

Samenwerkingen

Peter Veer (partner bij deprojectinrichter): “waar we voorheen klanten de vraag stelden “welk product zoekt u?’ vragen we nu ‘hoe kunnen we u helpen aan de beste werkomgeving?”

DPI vestiging Oostzaan
DPI vestiging Oostzaan

Deprojectinrichter werkt samen met interieurarchitecten, projectmanagementbureaus, interieurbouwers en productleveranciers om klanten te helpen aan de beste werkomgeving. Rimmer Stumpel (oprichter van deprojectinrichter): “Wij zijn échte vakidioten als het gaat om invulling geven aan een ontwerp van een interieurarchitect. We weten alles over ergonomie, hybride werken, akoestiek, bekabeling en materialen.”

Daarnaast ligt de focus van deprojectinrichter op het onderhoud en de levensduurverlenging van de werkomgeving tijdens de gebruiksfase. Wanneer de klant toe is aan een update van de werkomgeving maar het meubilair en de projectstoffering nog makkelijk een tweede leven kunnen krijgen, zorgt deprojectinrichter voor de revitalisatie van de inventaris en een nieuwe bestemming.

Lees ook: CfPB Jaarcongres 2023

Van idee naar de praktijk

In de afgelopen 20 jaar heeft deprojectinrichter met veel geweldige klanten mogen samenwerken. Enkele woorden van hun klanten:

"Het was heel gaaf om te zien dat al onze ideeën en wensen van papier naar praktijk gingen en zo tot leven kwamen. Deprojectinrichter heeft dit tot in de puntjes verzorgd. Een fijne samenwerking met een heel mooi resultaat."  – Bazalt Groep

“Jullie expertise van de markt, hoeveelheid producten en snelle communicatie is iets waar ik, maar ook veel anderen continu op kunnen vertrouwen” – Ien van den Berge van Ien Interieurontwerp Advies Projectbegeleiding”

“Wij werken al langer samen met deprojectinrichter en wat ik zo fijn vind aan deze samenwerking zijn de eindeloze keuzemogelijkheden in het brede assortiment en de vlotte, prettige communicatie.”  – Anja van CAN Concepts

Op de toekomst

Met inmiddels 4 vestigingen in Bergeijk, Groningen, Oostzaan en Rotterdam én een eigen montagedienst in Culemborg is deprojectinrichter uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke projectinrichter van Nederland.

Deprojectinrichter is ontzettend trots op deze geweldige mijlpaal van 20 jaar. “We heffen het glas op onze geweldige klanten, partners en ons gepassioneerde team DPI’ers. Proost; op naar de volgende 20 jaar!”

Samen voor de beste werkomgeving.
Nu én later.