Decorex International wordt een virtueel evenement

Interieurontwerpersbeurs Decorex International stapt voor dit jaar over van een live evenement naar een volledig virtueel format. Het is de insteek dat de ontwerpindustrie in deze nieuwe omgeving kan zoeken, leren, netwerken, inspiratie opdoen en uitdagingen overwinnen. Decorex Virtual 2020 brengt de ontwerpcommunity virtueel samen op 3 en 5 november. De volledige details worden binnenkort bekendgemaakt, aldus de organisatie.
Decorex International wordt een virtueel evenement | Project & Interieur
Decorex International wordt een virtueel evenement | Project & Interieur

“We zijn enthousiast over deze nieuwe manier van contact maken met onze branche”, aldus Sam Fisher, direct van Decorex. “We weten dat de designgemeenschap graag face-to-face bij elkaar wil komen, maar onze nieuwe kijk op Decorex via een virtueel evenement zal uitzonderlijke inhoud bieden. Het event biedt hoe dan ook de mogelijkheid om nieuwe producten te vinden, te leren, ideeën te delen en te netwerken.”

Voortdurende steun

Als een van de creatieve geesten achter Designscape 2020, heeft Decorex meegeholpen aan het ontwerpen van een creatief evenement gericht op wonen, horeca en winkels. Designscape vindt plaats van 11 tot en met 13 augustus. “We willen iedereen in de designfamilie bedanken voor hun voortdurende steun”, vervolgt Fisher. “We kijken ernaar uit om iedereen in november virtueel te zien en volgend jaar persoonlijk in Olympia.”