Decoratie en interieurontwerp bij Hábitat 2024

Meubels 21-06
Decoratie en interieurontwerp bij Hábitat 2024

Feria Hábitat València showcase blijft inhoud en sectoren toevoegen. Voor de komende editie, die loopt van 30 september tot 3 oktober 2024 samen met Textilhogar en Espacio Cocina SICI, voegt Hábitat een nieuwe hal toe die volledig gewijd is aan het beste dat momenteel wordt aangeboden door de Spaanse en internationale decoratie- en interieursector.

Decoratie en interieurontwerp bij Hábitat 2024

Meer dan 10.000 vierkante meter is gewijd aan dit segment van de industrie, in feite de hele hal 2 op niveau 2 van Feria Valencia, vlak bij de ingang van het Foro Centro. Dit is een uitzonderlijke ruimte voor het huisvesten van een segment van de industrie dat bijzonder relevant is voor meubel- en decoratiewinkels,  maar ook voor interieurontwerpers en professionele bestekschrijvers en projectmanagers, omdat ze er een zo breed mogelijk aanbod van accessoires, verlichting, kunst, hulpmeubilair, artikelen voor het buitenleven en zelfs cadeauartikelen vinden.

Alle sectoren vertegenwoordigd op Hábitat

Dit is een zeer aantrekkelijk aanbod dat een verschuiving vertegenwoordigt van op zichzelf staande evenementen naar het benutten van synergiën en het bieden van de mogelijkheid om deel te nemen aan een allesomvattend evenement: elk van de sectoren die deel uitmaken van het huidige universum van huishoudelijke en projectinterieurs zal vertegenwoordigd zijn op Feria Hábitat València.