Cosentino Groep partner van Architects not Architecture

De Cosentino Group wordt partner van het platform Architects not Architecture (AnA). Het AnA-team heeft als doel de architect als persoon in de spotlight te zetten.
Cosentino Groep partner van Architects not Architecture | Project & Interieur
Cosentino Groep partner van Architects not Architecture | Project & Interieur

Omdat het nu niet mogelijk is om fysieke bijeenkomsten te organiseren, vindt de wereldtournee van Architects not Architecture dit jaar virtueel plaats. AnA brengt de sprekers rechtstreeks thuis en op kantoor bij iedereen die in zijn werkgebied te maken heeft met interieurdesign en architectuur. Diverse landen waaronder Singapore, Australië, Frankrijk, Amerika, China, Litouwen/ Oekraïne en ook Nederland worden virtueel bezocht.

Pad, invloeden en ervaringen

Voor iedere editie worden een aantal architecten uitgenodigd, die in plaats van over hun bekroonde internationale projecten te praten, gevraagd worden over zichzelf te praten. Ze spreken over hun pad, hun invloeden en ervaringen, en duiken dieper in hun intellectuele biografie. Dit maakt een beter begrip van hun werk mogelijk, zonder dat ze het er zelf over hebben.

Architects not Architecture woensdag 10 maart

Op woensdag 10 maart 2021, live van 19.00 tot 20.30, zullen twee Nederlandse architecten op het virtuele podium praten over hun persoonlijke ervaringen en belangrijke creatieve periodes in hun leven en, zoals altijd bij “AnA’’, zullen hun projecten niet worden genoemd. Aan het woord komen:
– Nanne de Ru, Powerhouse Company, Rotterdam, www.powerhouse-company.com
– Dikkie Scipio, KAAN Architecten, Rotterdam, www.kaanarchitecten.com

Deelname is gratis en registreren kan op http://architectsnotarchitecture.com/vwt09. Aanmelden en het gesprek later terugkijken kan ook. De interviews worden in het Engels verzorgd.

De website Pi-online biedt actualiteit voor professionals uit de architectuur- en interieurbranche. De rubriek Projecten biedt beschrijvingen van onlangs gerealiseerde gebouwontwerpen.