COREtec Megastone toegepast in renovatieproject

branded 20-09-2021
COREtec Megastone toegepast in renovatieproject

Bij de renovatie van een stadswoning uit de jaren dertig in het centrum van Izegem in België, viel de keuze van projectontwikkelaar Stedorvoor de vloerbedekking op de vloeren van COREtec uit de lijn Megastone. Met name het ruime aanbod was van doorslaggevend belang.
COREtec Megastone toegepast in renovatieproject

Projectontwikkelaar Matthew Illegems van Stedor verwoordt waarom er is gekozen voor vloerbedekking van Coretec Megastone: “De reden daarvoor is dat er een heel uitgebreide keuze is aan mooie eigentijdse en tijdloze designs en diverse formaten. Het ruime aanbod aan COREtec-toebehoren was ook mooi meegenomen. Ook was het een voordeel natuurlijk dat deze vloeren snel te plaatsen zijn op een bestaande vloer zonder tijdrovende en dure voorbereiding. Er werd voor COREtec Megastone geopteerd in de keuken, living, woonkamer, badkamer, inkomhal en toilet.”

COREtec Megastone toegepast in renovatieproject

COREtec Megastone: dé innovatie

COREtec is dé innovatie in meerlagige harde vloeren met klikprofiel, ontwikkeld en gepatenteerd door USFloors. Het label ‘the original’. COREtec onderscheidt zich door zijn ruime keuze aan authentieke en natuurlijke decoren, zijn unieke samenstelling en opbouw, zijn opmerkelijke eigenschappen en uitzonderlijk comfort. COREtec-vloeren zijn verkrijgbaar in drie waterbestendige kwaliteiten met slijtvaste toplagen én een onderlaag in kurk.

Geschikt voor alle ondergronden

Alle COREtec-vloeren kunnen geplaatst worden op om het even welke ondergrond, zelfs bovenop een bestaande vloer. Ze vangen daarbij vrijwel alle oneffenheden op. Ze zijn bijzonder vorm- en maatvast en bovendien geschikt voor vloerverwarming of -koeling. De plaatsing is eenvoudig dankzij het kilksysteem. Zoveel technologie en ervaring heeft geleid tot één van de mooiste, duurzaamste en meest onderhoudsvriendelijke vloeren ooit, aldus de fabrikant zelf.