COREtec exposeert volop aankomend najaar

COREtec gaat een bedrijvig najaar tegemoet. De vloerenspecialist hoopt deel nemen aan vier beurzen in de Benelux: InCoDa, Architect@work, VT Wonen & Designbeurs en de BIS beurs.
COREtec exposeert volop aankomend najaar | Project & Interieur
COREtec exposeert volop aankomend najaar | Project & Interieur
COREtec exposeert volop aankomend najaar | Project & Interieur

De eerste beurs waaraan COREtec deelneemt is InCoDa, van 11 tot en met 13 september in Gorinchem. Daarna volgen Architect@work op 14 en 15 september in Rotterdam, VT Wonen & Designbeurs van 4 tot en met 9 oktober op een nieuwe locatie Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen en de BIS beurs van 8 tot en met 16 oktober in Gent.

Kenmerken COREtec 

COREtec profileert zichzelf als dé innovatie in meerlagige harde vloeren met klikprofiel, ontwikkeld en gepatenteerd door USFloors. De leverancier onderscheidt zich door zijn ruime keuze aan authentieke en natuurlijke decoren, zijn unieke samenstelling en opbouw, zijn opmerkelijke eigenschappen en uitzonderlijk comfort. Alle vloeren kunnen geplaatst worden op om het even welke ondergrond, zelfs bovenop een bestaande vloer. Ze vangen daarbij vrijwel alle oneffenheden op. Ze zijn bijzonder vorm- en maatvast en bovendien geschikt voor vloerverwarming of -koeling. De plaatsing is eenvoudig dankzij het kilksysteem. Zoveel technologie en ervaring heeft naar eigen zeggen geleid tot één van de mooiste, duurzaamste en meest onderhoudsvriendelijke vloeren ooit.

De website Pi-online biedt actualiteit voor professionals uit de architectuur- en interieurbranche. De rubriek Projecten biedt beschrijvingen van onlangs gerealiseerde gebouwontwerpen.