Chique en stoere baden in het matzwart van Bette

Voor een industriële, stoere en toch chique badkamer introduceert Bette diverse series baden in het matzwart. De fabrikant komt hiermee naar eigen zeggen tegemoet aan de groeiende vraag naar zwarte details in de badkamer.
Chique en stoere baden in het matzwart van Bette | Project & Interieur
Chique en stoere baden in het matzwart van Bette | Project & Interieur
Chique en stoere baden in het matzwart van Bette | Project & Interieur

In de mode, fotografie en architectuur is matzwart al enige jaren de trend. Met deze kleuren kunnen esthetische stijlaccenten worden gecreëerd, die extra opvallen door structuur en duidelijkheid, met een vleugje mystiek en drama. Dit geldt ook voor de badarchitectuur, waar steeds meer kranen, armaturen, ja zelfs toiletten en baden in het zwart worden toegepast. Zwart is met vele stijlen te combineren, ook de retro combinatie van zwart wit is weer helemaal hip.

Alle Silhouette-baden in matzwart

“Als wij het doen, doen wij het goed”, zegt Sven Rensinghoff, marketingmanager bij Bette. “Alle series baden met in de modelnaam de toevoeging Silhouette zijn leverbaar in matzwart. Dit zijn er tientallen, onder meer de markante series BetteArt, BetteLux en BetteStarlet. Dan kan de badkamerontwerper elk gewenst model kiezen en goed tegemoet komen aan de wensen van de klant.”

Hoogwaardig titaanstaal

De voordelen van het geglazuurde titaanstaal komen ook in het matzwart volledig tot zijn recht. Het absoluut hygiënische materiaal is niet alleen uiterst duurzaam, maar onderscheidt zich door zijn huidvriendelijke eigenschappen, duurzame kleurbestendigheid en ongevoeligheid voor cosmetica en bad additieven. Bovendien is het materiaal bestand tegen heet kaarsvet en kan het een stootje hebben. Fabrikant Bette geeft dan ook dertig jaar garantie op zijn baden.

De website Pi-online biedt actualiteit voor professionals uit de architectuur- en interieurbranche. De rubriek Projecten biedt beschrijvingen van onlangs gerealiseerde gebouwontwerpen.