BouwBeurs 2021 uitgesteld van februari naar september

BouwBeurs 2021 verschuift van februari naar 13 tot en met 17 september 2021. Dit gebeurt op verzoek van exposanten en bezoekers. Als reden geeft de organisatie dat het op dit moment te onzeker is of de richtlijnen van de overheid voldoende ruimte bieden om in februari een groot evenement te organiseren.
BouwBeurs 2021 uitgesteld van februari naar september | Project & Interieur
BouwBeurs 2021 uitgesteld van februari naar september | Project & Interieur

Camille Janssen van BouwBeurs verwoordt waarom het evenemen is verzet: “BouwBeurs is dé plek waar de hele sector bij elkaar komt om nieuwe materialen en gereedschappen beet te pakken, te testen maar zeker ook te netwerken. Een dag op onze beurs is een ervaring op zich en zo willen wij dat ook organiseren. Het verplaatsen naar een periode waarin we de beurs onder de juiste omstandigheden kunnen organiseren is het enige juiste om te doen. Zeker ook omdat een dergelijk event voor alle betrokkenen een lange voorbereidingstijd vraagt.”

Uitstel BouwBeurs 2021 moet leiden tot meer aanbod

Janssen vervolgt: “Van uitstel komt zeker geen afstel. In tegendeel zelfs. In de periode waar BouwBeurs eigenlijk zou plaatsvinden, organiseren we een mooi, uitgebreid online programma rondom actuele thema’s. Bovendien werken we aan een concept dat we voor de zomer nog willen lanceren, maar daar kan ik nu nog niet teveel over zeggen. En in het najaar organiseren we het evenement zoals we de beurs kennen. Met volop kennis, demo’s, innovatie en bedrijvigheid. 2021 is zelfs het jaar waarin BouwBeurs prominenter dan ooit aanwezig zal zijn”, is de belofte.

KlusVisie.nl biedt actualiteit voor professionals uit de klussen- en onderhoudsbranche. De rubriek Klussen biedt klustips, nieuws over klussen en nog veel meer.