Bolidt Innovation Center blijft open voor virtuele bezoekers

Bolidt heeft een creatieve manier gevonden om bezoekers tijdens de Covid-19-beperkingen een virtuele rondleiding te laten maken in het Bolidt Innovation Center. Bezoekers worden alleen onder strenge voorwaarden toegelaten, maar totdat de reisbeperkingen worden opgeheven is het Bolidt Innovation Center nu ook toegankelijk via online rondleidingen, die volgens de nieuwste technologieën ontwikkeld zijn.
Bolidt Innovation Center blijft open voor virtuele bezoekers | Project & Interieur

“De moeilijke situatie waarin we ons nu met zijn allen bevinden dwingt ons om creatief en outside-the-box te denken over hoe we werken, waar we werken en hoe we kunnen blijven samenwerken en samen creëren”, aldus Ruud van der Sloot, commercieel directeur van Bolidt. “Dus we vinden het geweldig dat onze klanten het Bolidt Innovation Center nog steeds virtueel kunnen bezoeken, zolang dat fysiek niet kan.”

Virtuele rondleiding

Een speciaal team binnen Bolidt staat klaar om bezoekers een virtuele rondleiding te geven door het unieke gebouw. Zo kan iedereen over de schouders meekijken bij een kleurenspecialist die samples aan het maken is, of de bezoeker kan samen brainstormen over nieuwe vloerontwerpen voor een project. Projecten kunnen hierdoor bijna op dezelfde manier worden uitgevoerd als men gewend is.