Atelier Hospitality Projects officieel geopend

branded 30-09-2021
Atelier Hospitality Projects officieel geopend

Na een spetterend openingsweekend met hapjes en drankjes is Atelier Hospitality Projects, dochteronderneming van Colmore by Diga, nu officieel geopend en klaar om de markt te veroveren.
Atelier Hospitality Projects officieel geopend

Na een proces van enkele maanden is er nu een nieuw onderdeel van Colmore by Diga dat geschikt is om de huidige en nieuwe projectklanten vanuit de hospitality te bedienen. De nieuwe onderneming richt zich qua doelgroep specifiek op die markt. Het bedrijf kan meedenken vanaf de conceptfase tot aan de realisatie en transport van een project. Binnen die kaders zijn er specialisten in projectbegeleiding, interieuradviezen en styling gecombineerd met een hoge kwaliteit aan hospitality-meubilair om aan alle vraag behoeften van de klanten te voldoen.

Atelier Hospitality Projects officieel geopend

Customized solutions van Atelier Hospitality Projects

Atelier Hospitality Projects biedt customized solutions aan gecombineerd met hoge kwaliteit meubels waardoor ze unieke interieurs kunnen creëren die jaren mee kunnen. Persoonlijke gedachtegangen en ideeën vormen de enige mogelijke limieten. Het bedrijf beschikt over een fraaie showroom op de Floralaan 26 te Venlo. Deze is natuurlijk te bezoeken, maar als het om een serieuze projectvraag gaat, of om in alle rust de showroom te bekijken, is het raadzaam om een afspraak in te plannen met manager Ben Slegers. Hij kan dan rustig de tijd nemen om de vele nieuwe mogelijkheden te beschrijven die het bedrijf biedt op het gebied van projecten, wandbekledingen, inrichtingen, adviezen en begeleiding.

Atelier Hospitality Projects officieel geopend

Brede doelgroep

Het nieuwe onderdeel van Colmore by Diga bedient de B2B-markt en levert enkel aan klanten die werkzaam zijn als bedrijf in de hospitality, projectbedrijven, interieurarchitecten, ontwikkelaars, interieurinrichters en dergelijke. De inschrijving van een bedrijf vindt plaats bij Colmore by Diga volgens de geldende regels zoals vermeld op de website www.atelier-hospitality-projects.com. De onderneming is ook actief op de sociale media waarmee de onderneming een brede doelgroep wil aanspreken omdat ze voor iedere klant iets unieks kunnen creëren.

De website Pi-online biedt actualiteit voor professionals uit de architectuur- en interieurbranche. De rubriek Projecten biedt beschrijvingen van onlangs gerealiseerde gebouwontwerpen.