Arrow Group gebruikt productconfigurator op de website

Actueel 24-01
Arrow Group gebruikt productconfigurator op de website

BRANDED – Arrow Group, bekend van het produceren en distribueren van intelligent ontworpen werkplekinrichtingen en ergonomische accessoires, heeft zich in december 2023 aangesloten bij de pCon-community.

Arrow Group gebruikt productconfigurator op de website

Naast dat de producten kunnen worden gebruikt in interieurontwerpen en offertes, kunnen de klanten en projectinrichters van Arrow Group nu eenvoudig producten via hun website configureren. Vervolgens kunnen de klanten geheel naar wens informatie van het geconfigureerde product direct bij Arrow Group aanvragen met één klik op de knop.

In de dynamische wereld van productie en verkoop is het essentieel om je als fabrikant en projectinrichter te onderscheiden door klanten je assortiment middels een grafische productconfigurator aan te bieden.

Meer dan alleen een productconfigurator

Fabrikanten ontzorgen projectinrichters door hun assortiment digitaal binnen de pCon.community beschikbaar te stellen waarmee zij zelf en ook projectinrichters middels de pCon.cloud software deze eenvoudig kunnen integreren in hun website of webshop.

pCon.cloud is meer dan alleen een productconfigurator; het is een strategische tool die fabrikanten en projectinrichters in staat stelt om zich te onderscheiden in een steeds veranderende markt. Door klanten de mogelijkheid te bieden hun producten te configureren, vergroten bedrijven niet alleen de kans op verkoop, maar verbeteren ze de customer journey. Met de focus op gebruiksgemak, personalisatie en efficiëntie, is pCon.cloud een waardevolle aanwinst voor elke fabrikant of projectinrichter die streeft naar innovatie en hogere klanttevredenheid.