Spring naar hoofdcontent
Trademart
Trademart

Trademart

Moving retail forward
Trademart

Trademart is het grootste aankoopplatform voor retailprofessionals in Europa. Winkeliers vinden er inspiratie voor het nieuwe seizoen en kopen er collecties in bij duizenden merken in mode, accessoires, schoenen, interieur en nog veel meer. 

Home & Living &Go
Home & Living &Go

In 1975 werd Trademart aan de voet van het Atomium neergezet door de Texaanse vastgoedholding Crow. Het doel was om een permanente groothandelsbeurs voor mode en meubelen te creëren. Eén gebouw van maar liefst 140.000 m² waar binnen- en buitenlandse exposanten hun merken en collecties aan detailhandelaren voorstellen en verkopen.

Het concept sloeg aan. Al snel moest er bijgebouwd worden. Exposanten groepeerden zich en nieuwe sectoren zagen het licht. Bovenop de 4 verdiepingen, werden er op het gebouw van Trademart twee nieuwe verdiepingen gebouwd. Goed voor 30.000 m² aan extra ruimte.

Home & Living &Go
Home & Living &Go

Vandaag is Trademart een onmisbaar economisch marktinstrument voor iedereen die met retail bezig is. Het is hét platform bij uitstek om opkomende trends te spotten, en is een bakermat voor waardevolle connecties tussen retailers en merken.

Home & Living &Go
Home & Living &Go

Trademart werkt met 2 inkoopmethodes : Op collectie en via een Cash & Carry principe.

Bezoek onze Home & Living afdeling waar meer dan 500 interieurmerken jou hun nieuwste interieurartikelen brengen. Van meubels, interieurdecoratie, keukenartikelen, kandelaars en kussens tot prachtige verlichting... Verras je klanten met de mooiste interieurartikelen!

Home & Living
Home & Living

Bezoek onze Home & Living &Go afdeling en ontdek er meer dan 10.000m² aan home & living producten. Een assortiment van 150 000 producten (zoals meubels, vazen, kaarsen en andere woonaccessoires), met de laatste trends in interieur artikelen, volgens het B2B Cash&Carry principe: alles is op voorraad: kiezen, betalen, meenemen en meteen verkopen.

Home & Living
Home & Living

Trademart wil een plaats zijn waar kleinhandelaars uit diverse sectoren elkaar ontmoeten om zich te inspireren , te oriënteren en een geweldige inkoopervaring beleven.

Home & Living
Home & Living

https://www.trademart.be/