Spring naar hoofdcontent
Palmberg
Palmberg

Palmberg

Kantoorruimtes om je thuis te voelen

We brengen een groot deel van ons leven door op kantoor. We willen ervoor zorgen dat werkplekken echte plekken worden voor persoonlijk welbevinden  met individueel  aangepast kantoormeubilair. Hoe comfortabeler we ons op kantoor voelen, hoe beter en effectiever we werken. Een kantoorinrichting die rekening houdt met de individuele behoeften van de werknemers moet daarom ook in het belang van de ondernemingen zijn.

In een tijd waarin de eisen aan moderne werkomgevingen steeds sneller veranderen, vertrouwen we bij het ontwikkelen van innovaties niet alleen op de resultaten van wetenschappelijke studies, maar ook op ons gevoel en onze decennialange ervaring.

Werk op alle niveaus


Dynamische positiewisselingen, het veranderen van het eigen perspectief, spontane, informele ontmoetingen op ooghoogte, het bevorderen van out-of-the-box denken, het doorbreken van bestaande denk- en gedragspatronen, inspireren, prikkels en impulsen geven. Moderne kantoorlandschappen moeten dit alles en nog veel meer doen om naast mobiel werken aantrekkelijk te zijn voor werknemers. Het hoogtepunt van Layers: de afzonderlijke elementen kunnen zowel als tafel in drie verschillende hoogten en als bank worden gebruikt en kunnen op verschillende manieren met elkaar worden gecombineerd of in elkaar worden genest. Zo worden tafels banken en banken tafels. Als toebehoren biedt PALMBERG voor de hoge tafelversie  een verchroomde voetlijst en extra opbergmogelijkheden onder het tafelblad.

Your Work, Your Way

Het initiëren van gezamenlijke projecten, waarbij medewerkers uit verschillende groepen en vakgebieden samenwerken, bevordert niet alleen de teamgeest, maar brengt ook uitgebreide vakkennis en diverse perspectieven samen. Dit leidt tot een interactieve uitwisseling die resulteert in creatieve oplossingen en verbeterde efficiëntie. Ontdek het reksysteem P5 - de ideale oplossing voor veeleisende B2B-opslagbehoeften!

Duurzame kantoormeubelen ieden de gebruiker tegenwoordig een meerwaarde, die zich steeds meer uitbetaalt! Met het productcertificaat LEVEL, dat momenteel als enige certificaat de duurzaamheid van producten uit de kantoormeubelindustrie weergeeft, wil PALMBERG zijn potentiële klanten deze meerwaarde bieden en de hoge standaard van de eigen bedrijfsprestaties nog transparanter tonen.

Alleen op goed ontworpen en goed uitgeruste werkplekken kunt u uw ideeën optimaal verwerkelijken. Moderne tafelvormen, ergonomisch en flexibel werken én de ideale lijn voor elke ruimte – dat alles bieden de werkplekseries van PALMBERG.

Tegenwoordig is PALMBERG een van de meest succesvolle kantoormeubelfabrikanten in Europa. In de loop van onze veelbewogen geschiedenis hebben we veel obstakels overwonnen en onszelf voortdurend opnieuw uitgevonden. Tientallen jaren van samenwerking en traditionele waarden kenmerken ons, evenals de moderne productie ‘Made in Germany’ en diensten die aan de hoogste eisen voldoen. Dankzij een breed productportfolio, buitengewone flexibiliteit en betrouwbaarheid en sterke klantnabijheid werden we voor de vijfde keer op rij verkozen tot gespecialiseerde retailpartner van het jaar in het grootste onafhankelijke marktonderzoek van het tijdschrift Marktintern in de branche.