Baars & Bloemhoff

RUIMTE VOOR IDEEEN DOOR SLIMME MATERIALEN EN OPLOSSINGEN
Baars & Bloemhoff brengt de nieuwste en innovatiefste materialen van over de hele wereld samen. Met ruim 40 jaar ervaring en expertise lopen we voorop in de ontwikkelingen. Met een jong team speuren we internationale markten af op zoek naar materialen en merken die interieurs in Nederland nóg mooier kunnen maken. Op die manier maken we een breed scala aan exclusieve materialen en merken op voorraad beschikbaar. 

BAARS & BLOEMHOFF BRENGT MAKERS EN ONTWERPERS VAN INTERIEURS BIJ ELKAAR

In 1972 is Baars & Bloemhoff opgericht door Goodwin Baars en Gerard Bloemhoff, die samen een groothandel in decoratieve materialen startten. Met hun gedreven handelsgeest introduceerde ze als eerste Pfleiderer producten op grote schaal in Nederland. Daarmee legden ze de basis voor het bedrijf dat we vandaag de dag zijn. 27 jaar lang bleef Baars & Bloemhoff een zelfstandig familiebedrijf, totdat het in 1999 werd overgenomen door een ander familiebedrijf; De Stiho Groep. Sindsdien hebben we ons specialisme in materialen voor interieurbouw uitgebreid. Makers, ontwerpers en interieurarchitecten vinden bij Baars & Bloemhoff informatie en inspiratie op het gebied van decoratief plaatmateriaal. Met ruim 3.000 materialen van meer dan 35 merken hebben we voor ieder interieurproject het juiste materiaal en advies in huis. Voor advies en inspiratie kun je ook terecht bij Broeinest, onze materialen-bibliotheek en ontmoetingsplek voor de gehele interieurwereld. 

Met een eigen voorraad van ruim 150.000 platen kunnen ruim 100 voetbalvelden in zijn geheel worden bedekt. Met meer dan 2.000 leveringen per week worden al deze verschillende interieurmaterialen door heel Nederland verspreid en vinden ze hun nieuwe thuis in de mooiste interieurprojecten waarmee je dagelijks in aanraking komt. Bijvoorbeeld in hotels, kantoren, ziekenhuizen, winkels en musea, maar ook in een maatwerkinterieur bij je thuis. 

VOOR ELK PROJECT HET JUISTE MATERIAAL EN ADVIES IN HUIS

  • Van ijzersterk tot extreem buigzaam en van zware persing tot honingraatstructuuralen. Binnen de collectie constructieve materialen wordt rekening gehouden met alle mogelijke scenario’s en toepassingen.
  • Talrijke matching unikleuren en waarheidsgetrouwe decoren in HPL en melamine.
  • Van robuust Eiken tot aan Scandinavisch naaldhout. Met de ruime keuze aan fineren breng je de natuurlijke, levendige en warme look van hout naar jouw interieurproject.
  • Meer dan 250 solid surface decoren waarvan 10 zelfs in een 1 op een kleurkoppeling met HPL en melamine.
  • Onze collectie montageklare bakken & baden, vensterbanken, fronten en werkbladen combineren het gemak van kant-en-klaar met de materialen die je van ons gewend bent.  

MEER DAN 4.000 PRODUCTEN ONLINE BESCHIKBAAR

De website baars-bloemhoff.nl is continu in ontwikkeling. Online materialen bestellen is met de nieuwste functies handiger dan ooit. Zo zie je op de website van Baars & Bloemhoff ‘realtime’ de voorraadhoogte van de producten en hoe laat ze de materialen bij je afleveren. Ook heb je altijd je persoonlijke prijzen bij de hand en een project calculeer je razendsnel met de functie ‘bestellijsten’. 

Maar hoe krijg je online nou echt een goede indruk van een kleur of structuur die je niet eerder hebt toegepast? Met de Decor Kiezer natuurlijk! Deze tool geeft een virtuele impressie van een materiaal in een populaire toepassing, zoals een keuken. Hoe dat precies in zijn werk gaat ontdek je hier.

Benieuwd naar de digitale ontwikkelingen binnen Baars & Bloemhoff? Lees dan hier verder!


Locaties

Direct contact met Baars & Bloemhoff