Messe Benelux Nederland BV

De Messe Frankfurt Groep is een van 's werelds toonaangevende beurs-, congres- en evenementenorganisatoren met een eigen beursterrein en ongeveer 2.160 medewerkers, verdeeld over 28 locaties over de hele wereld.

Met grenzeloze passie en een schat aan ervaring zijn we al zo'n 800 jaar actief in de internationale beurswereld, zowel in Frankfurt als wereldwijd. Van automotive tot logistiek, van textiel tot muziek, van energie-efficiëntie tot beveiliging, van woningen tot schoonheidsproducten - het programma van beurzen, congressen en andere evenementen van Messe Frankfurt is uiterst uitgebreid. Met onze evenementen voldoen we aan de hoogste kwaliteitsnormen en creëren we wereldwijde interfaces tussen de industrie, handel, politiek, diensten en consumentengoederen. Met haar uitgebreide bedrijfsstrategie met betrekking tot de complexe vraagstukken van duurzaamheid heeft Messe Frankfurt een transformatieproces ingeluid dat tot doel heeft de koolstofvoetafdruk van de evenementenindustrie te verkleinen.

De juiste mensen, de juiste ontmoetingen op de juiste plaats - dit is de basis waarop we onze evenementen ontwerpen. We kijken ernaar uit om u aan boord te hebben als gast, klant en partner.

Messe Benelux Nederland is de officiële vertegenwoordiging van de Messe Frankfurt Exhibition GmbH in Nederland. Wij informeren en begeleiden alle Nederlandse (potentiële) exposanten, bezoekers en media met betrekking tot onze vakbeurzen in Duitsland en wereldwijd.Messe Benelux Nederland BV
Officiële vertegenwoordiging voor Nederland van Messe Frankfurt Exhibition GmbH
Keizerstraat 1b
2584 BA Den Haag

netherlands.messefrankfurt.com

Direct contact met Messe Benelux Nederland BV