Meubelbeurs imm cologne uitgesteld tot 2022

Actueel
Coronacrisis 
‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
De speciale ‘hybride’ editie van de meubelbeurs imm cologne, die gepland stond van 20 tot en met 23 januari, is geannuleerd vanwege de recente ontwikkelingen rond de coronapandemie.

Omdat er veel onzekerheid bestond bij zowel exposanten als bezoekers heeft beursorganisator Koelnmesse in samenwerking met partners en sponsoren besloten de beurs voor het volgend jaar af te blazen. Al eerder was de imm met een aantal dagen teruggebracht in een hybride format, dat zowel de veiligheid op de beursvloer zou garanderen als digitale ‘offline’ deelname mogelijk zou maken, maar ook hiervan is nu dus afgezien. “Omdat beide formats – offline en online – nauw met elkaar verweven en onderling afhankelijk waren in het concept van de speciale editie, heeft een puur digitaal evenement onder deze omstandigheden ook geen zin”, aldus Gerald Böse, ceo van Koelnmesse.

Volgende imm cologne

De volgende imm Cologne vindt nu plaats van 19 januari tot 23 januari 2022. Die zal zoals gewoonlijk weer fysiek plaatsvinden, aangevuld met een digitale uitbreiding. Het concept voor de beurs wordt de komende weken in samenwerking met het bedrijfsleven uitgewerkt. In januari 2021 geeft de organisatie van het evenement op één compacte dag een sneak preview van de trends, de producten en de relevante onderwerpen die volgend jaar vorm zullen krijgen.

De website Pi-online biedt actualiteit voor professionals uit de architectuur- en interieurbranche. De rubriek Projecten biedt beschrijvingen van onlangs gerealiseerde gebouwontwerpen.