Bureaustoel van Klöber aangepast aan nieuwe realiteit

Actueel
‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Klöber presenteert de zogenoemde ‘new work’-stoel LIM. Dit zitmeubel is meer dan een bureaustoel of vergaderstoel, zo moet hij ook bijdragen aan een behaaglijke thuiswerkplek. De stoel wordt gekenmerkt door een minimalistisch design, prettig zitcomfort en kleurrijke aanpasbare accessoires.

Klöber doopt de stoel als 2.0: de LIM (Less Is More) moet in iedere omgeving formidabel zitcomfort geven, in een kantoor maar ook in een woonkamer. Een licht design, bescheiden afmetingen en vriendelijke vormgeving maakt hem zo flexibel inzetbaar. Het ontwerp schept overal de voorwaarde voor geconcentreerd en ergonomisch werken, aldus de fabrikant.

Frisse look volgens Klöber

Met frisse kleurcombinaties voor de bekleding en met kruisvoeten en armleuningen in zwart of witgrijs past de stoel goed in zowel sobere als expressievere ruimten. Een hoogstandje zijn de zogenoemde “changeables” van LIM: verwisselbare hoezen voor zitting en rug, verkrijgbaar In negen kleuren. Zo kunnen deze hoezen regelmatig voor een nieuwe look en hygiëne op de thuiswerkplek zorgen, want ze zijn eenvoudig te reinigen in een wasmachine.

Behaaglijk zitten

LIM verenigt alle technische functies die ergonomisch werken mogelijk maken, belooft Klöber. Met slechts enkele intuïtieve handelingen voldoet LIM aan de belangrijkste voorwaarden voor gezond zitten. En ook als het gaat om behaaglijkheid doet LIM geen enkele concessie: voor flexibel en comfortabel werken zorgt met name een zachte membraan in de zitting en in de rugleuning.

De website Pi-online biedt actualiteit voor professionals uit de architectuur- en interieurbranche. De rubriek Projecten biedt beschrijvingen van onlangs gerealiseerde gebouwontwerpen.