Afdrukken
Categorie: Nieuws
Foto: Rem Koolhaas

Voor de eerste keer in de geschiedenis staan de drie meest invloedrijke architecten van Nederland op hetzelfde podium bij Building Holland 2016 in de Amsterdamse RAI. Elk van hen geeft een visie over hetzelfde thema: (Re)Building the Future.

Ben van Berkel bijt van het drietal de spits af op dinsdag 22 maart. Van Berkel heeft vele internationale onderscheidingen op zijn naam staan en is met recht te bestempelen als een geroemd architect. Een aansprekend recent ontwerp van zijn hand is het station Arnhem. Circulariteit van bouwen vormt een belangrijk onderwerp tijdens de keynote van Thomas Rau op 23 maart. De circulaire herhuisvesting Alliander in Duiven is een toonaangevend en aansprekend resultaat uit het brein van Rau. Internationale inspiratiebron Rem Koolhaas sluit donderdag 24 maart af. Hij weet al tientallen jaren te innoveren en te verbazen met bouwwerken als het CCTV Gebouw in Beijing, ‘De verticale stad’ De Rotterdam en levert in 2018 een nieuw paradepaardje op: het hotel nhow Amsterdam RAI.

Toekomst van de sector
Deelnemers van Building Holland 2016 laten zich – naast deze drie architecten – inspireren door meer dan honderd sprekers, 120 partners en Concept Area’s als Duurzame Woningbouw, Gezonde Gebouwen en Duurzame Scholen. Van 22 tot en met 24 maart 2016 komen ruim 10.000 professionals uit de integrale bouw- en vastgoedbranche bijeen om samen vorm te geven aan de toekomst van de sector en het thema (Re)Building the Future.

De keynotes kunnen kosteloos bezocht worden. Inschrijven kan via www.buildingholland.nl

image001