Afdrukken
Categorie: Nieuws

Architecten Showroom Amsterdam houdt op dinsdag 17 december het evenement December Lecture - Buiksloterham; What’s going on?

In Buiksloterham ontstaat een dynamische, hippe stadswijk waar wonen en werken in rap tempo wordt vormgegeven. De ambitie op het gebied van circulariteit is hoog, de randvoorwaarden zijn op zijn minst uitdagend! Welke rol speelt de gemeente Amsterdam? Drie betrokken architectenbureaus presenteren hun visie op ‘What’s going on in Buiksloterham’ en laten zien welke projecten er gerealiseerd zijn of gaan worden.

De sprekers
– Space Encounters, Joost Baks over Oumuamua en andere projecten in de Buiksloterham zoals het Gezondheidscentrum Joolz en toekomstige projecten.
– Mei Architects & Planners, Robert Winkel over Project Max & Moore aan de Asterweg
– Marc Koehler Architects, Eric Thijssen en Luke van der Vorst over Superlofts // Poppies // MARK // intro Open Building Audio Tour

 Programma
16.00 – Inloop
16.30 – Opening programma;
Welkom bij Oumuamua mede namens ASA
Introductie Buiksloterham, What’s going on?
16.55 – Space Encounters, Joost Baks
17.15 – Mei Architects & Planners, Robert Winkel
17.35 – Marc Koehler Architects, Eric Thijssen
18.00 – Debat: Buiksloterham, waar gaat het heen?
18.20 – Afsluiting: borrel & bites
 
Locatie
ASA is te gast bij Oumuamua, de pop-up waar je geweest moet zijn. Eind 2019 sluit deze unieke plek op de Asterweg 15 met club, bar, restaurant en expositieruimte. Slechts een paar minuten van de Adam Toren en met parkeren voor de deur.

https://architectenshowroomamsterdam.nl/17-12-december-party-buiksloterham-whats-going-on/